Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Для чого потрібна термосумка?

Для чого потрібна термосумка, якщо можна носити їжу в звичайному пакеті?

Давайте розберімося.

По-перше, ізотермічна сумка зберігає температуру продуктів на 3-5 годин довше. Завдяки спеціальному внутрішньому шару смакові якості та свіжість продуктів зберігаються довше, ніж у звичайному пакеті.

Досить часто ізотермічну сумку плутають з термосумкой-холодильником. Але це зовсім не одне й теж саме. У сумці-холодильнику продукти не тільки зберігаються, а ще й охолоджуються. А ізотермічна сумка (сумка термос) тільки підтримує температуру деякий проміжок часу.

 

На фото термосумка для обідів "Фортуна"

По-друге, до термосумки можна покласти не тільки охолоджені продукти, а й гарячу їжу. Охолоджені продукти будуть довше холодними в спеку, а гарячі продукти довше гарячими холодної пори року.

Офісні працівники, та й усі, хто не має можливості обідати вдома завдяки термосумці можуть носити на роботу домашній обід, при цьому вживають більш здорову їжу та зменшують витрати на обіди. Вживаючи домашню їжу ви завжди будете впевнені в свіжості продуктів з яких вона виготовлена, самі можете контролювати чистоту місткостей, якими користуєтесь, а не покладатися на відповідальність працівників їдалень та кафе. Навіть якщо у вашому офісі немає обладнаної їдальні для прийняття їжі ви навіть без використання холодильника та мікрохвильовки зможете з'їсти на обід смачний теплий домашній бутерброд, котлетку з кашею або інше блюдо.

 

На фото ізотермічна сумка "Чудове життя"

По-третє, якщо ви вже носите обід з собою - замислитесь, кожного дня ви складаєте місткості з їжею у пакет(и) - а це нехай й невеликі, але витрати, плюс пакети набагато швидше приходять в непридатність, ніж термосумка. А викидаючи їх кожен день, можете уявити який обсяг шкідливого для природи сміття утворюється за тиждень, місяць, рік. Тому, покупка термосумки це вигідне та практичне придбання. Перевірено на власному досвіді!

Щоб використання термосумки було більш ефективним, намагайтеся щоб весь її обсяг був заповнений продуктами. Судочок з гарячим обідом можна додатково завернути в невеличкий рушничок або серветку з тканини. Це додасть об'єм та довше збереже тепло.

Звертайте увагу на розміри термосумки при покупці. Термосумка для пікніка для всієї родини буде відрізнятися розмірами від тієї, яку ви будете використовувати кожен день, беручи з собою обід на роботу.

Для збільшення часу зберігання продуктів холодними, рекомендується перед закладкою продуктів витримати їх в холодильнику або морозильнику. Також можна використовувати додаткові акумулятори холоду, які продаються окремо або місткості з льодом. Подбайте про власне здоров'я і про здоров'я своїх близьких, захистіть себе від неякісної їжі, скоротіть споживання фаст-фудів.

Термосумка для обідів - ваша маленька помічниця кожен день. У каталозі інтернет-магазину "Все до ладу" представлені термосумки для ланчів різних забарвлень.

 

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку