Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Напередодні нового навчального року

Напередодні нового навчального року батьки зайняті клопотами, де купити пенал для канцелярії, одяг для школи, як організувати простір для навчання. А діти в більшості мріють подовжити безтурботний час канікул. Підготовка до навчання та правильний настрій - дуже важливі. Що стосується підготовки й покупки речей: на ринку є широкий вибір, інтернет магазин "Все до ладу" не виняток, тут ви можете купити шкільні пенали та дитячі гаманці.

Але інтерес до навчання залежить не тільки від красивих та корисних речей, але й від усвідомленого підходу до навчання, життя. І це стосується не тільки дітей. У сучасному світі ми часто перестаємо звертати увагу на дрібні деталі, на те, що відбувається поруч і можливо пропускаємо щось дійсно важливе. Історія містить безліч цікавих фактів і легенд, пов'язаних з тим, що уважність, концентрація на деталях та жвавий розум можуть призводити до дуже важливих відкриттів і успіхів.
Наприклад, такі прості й звичні кожному учневі речі як папір та кулькова ручка, могли б і не існувати, якби люди, які їх створили не звертали уваги на прості життєві дрібниці.

Так, у 1938 році угорський журналіст Ласло Біро винайшов першу кулькову авторучку. Він побачив, як на вулиці діти грають з м'ячем. Один з м'ячів, який прокотився по водостоку, залишив по собі слід. Тоді Біро спало на думку вставити маленьку кульку в пустотілий стрижень з чорнилами, що швидко висихають, власне так й народилася ідея кулькової ручки. Просто, напевно кожен бачив цей ефект із м'ячем, але не кожен став винахідником.

А якщо вірити легенді, папір винайшов приблизно в 1 в. н. е. китайський придворний воєначальник Цай Лунь, спостерігаючи за осами, які будували свої гнізда. Оси відгризали крихітні частинки бамбука, просочували їх слиною і з отриманої суміші ліпили свої гнізда. Цай Лунь створив папір з подрібнених і розмочених клаптів тканин, мотузок та шматків деревної кори. Він ретельно перемішав їх, а потім отриману однорідну масу, пропущену через раму з сіткою, залишив сохнути на повітрі.
І через століття ми користуємося папером в різних цілях та навчилися його переробляти.

Хто знає які корисні винаходи чекають людство попереду в різних сферах!? Надихаючись позитивними прикладами, набагато приємніше й успішніше можна рухатися до намічених цілей, вчитися новому.

Бажаємо всім успіхів у новому навчальному році, адже вчитися і робити відкриття ніколи не пізно!

У розділі Пенали інтернет-магазину корисних дрібниць "Все до ладу" ви можете вибрати і купити пенал, чохол для канцелярії для школярів, а в розділі Органайзери для зберігання підібрати органайзери для дому.

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку