Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Наводимо порядок вдома. З чого почати?

Практично всі бажаємо змінити своє життя на краще. Але це неможливо зробити одразу. Це процес, який потребує часу, тому не треба братися одночасно за все і очікувати моментальних результатів.
Є хороша ідея для початку – навести порядок вдома. Трохи ліпший порядок ніж витерти пил або пройтися з пилососом  по підлозі.

З чого почати?

З початку позбавтесь мотлоху. Хтось може сказати – мої речі не мотлох, але ви не дивиться на всі речі разом. Почніть з однієї кімнати або з шухляди у шафі. Діставши річ визначте до яких з цих категорій ви ії  віднесете:

1. Вiддати

2. Залишити

3. Викинути

До першої категорії відносяться речі, якими ви не користуєтесь. Вони вже не потрібні вам, але комусь ще можуть згодитись та бути корисними. Тож такі речі ще можна недорого продати або віддати. Наприклад, потребуючим родичам або у церкву.
До другої категорії відносяться речі, якими ви користуєтесь та про які можете сказати, що вони вам потрібні і подобаються.
Якщо у вас з’являються думки, що хоч ви і не користувались якоюсь річчю, але ж віддали за неї немало грошей або це подарунок важливої для вас людини – краще сфотографуйте цю річ на пам’ять та все одно позбавтесь ії. Речі існують для того, щоб ними користувались. Щоб оживити спогади – достатньо просто мати фото.
Ще мабуть у кожного є речі, які ми зберігаємо до того моменту, коли схуднем, або наберем вагу, купимо підходяще взуття чи щось ще. Якщо такі речі ви зберігаєте більше року – то немає сенсу зберігати їх і далі.
І остання категорія – «Викинути». Навіщо вам поламані дитячі іграшки чи прострочені косметичні засоби? Таке й пропонувати комусь не варто. Тож позбавляємось від такого без жалю.
Після того як ви виявили дійсно корисні та улюблені речі, треба знайти для них місця. Про різні варіанти зберігання ми поговоримо у наступних статтях, але вже зараз ви можете підібрати у нашому магазині органайзер для зберігання речей, які дійсно вам потрібні.
 

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку