Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Як обрати найкращий гаманець

Як у кожної людини повинен бути будинок, так і у будь-якої речі має бути своє місце.
Будинок для грошей - це гаманець. І якщо ви в якійсь мірі поділяєте погляд, що все навколо нас - енергія, то гаманець також стає важливою частиною цієї енергетичної системи.
Він може розповісти про ваше ставлення до багатства, готовності до його отримання, про вашу самооцінку і т. і.
Якщо ви знайомі з основами системи фен-шуй і застосовуєте їх в своєму будинку, ви зможете використовувати їх і для вашого гаманця.
Кожен з нас бачив багато людей, які користуються рваним, неохайним гаманцем, який наповнений старими чеками, квитанціями, візитками та картками, які рідко використовуються або не потрібні зовсім. Це говорить про бідність, страх і хаос, які протилежні тієї відкритої, позитивної енергії, яка веде до благополуччя.
Тому переконайтеся, то ваш гаманець не порваний, не містить предметів, які вам не потрібні. І в ньому має бути достатньо місця для всього необхідного.
Як обрати найкращий гаманець?
Згідно з фен-шуй слід звернути увагу і на колір гаманця. П'ять найпопулярніших кольорів для гаманця згідно з фен-шуй є наступні:
- Червоний - дуже сприятливий колір, який привертає багатство і достаток. Проте, червоний колір є дуже активним, тому може активувати як позитивні, так і негативні моменти щодо грошей. Чи стане червоний гаманець вашим вибором? Можливо варто вибрати не найактивніший відтінок, а, наприклад, бордо.
- Синій або чорний - відмінні кольори для фен-шуй гаманця.
- Коричневий колір - найпопулярніший після чорного. Він представлений не тільки різними варіантами тонів, але і всілякими текстурами шкіри.
- Зелений колір є елементом дерева фен-шуй, стане відмінним вибором для тих, хто хоче почати все заново, стати більш відкритим, не дивлячись на минуле.
Крім того, при виборі кольору рекомендується враховувати приналежність вашої власної енергії за елементом народження до Вогню, Води, Металу, Землі.
Існує ще одне правило при виборі кольору гаманця по фен-шуй - чим глибше колір, тим сильніше його захисна енергія.
Вибір найкращого кольору для чого б то не було: одяг, аксесуари, автомобіль - дуже індивідуальний. Тому, на наш погляд, основна умова правильного вибору гаманця те, що вам повинні бути довподоби його форма, розмір, колір. Світ був би нудний в тому випадку, якщо б всі були володарями чорних або червоних гаманців smiley.
Ми підібрали для вас гаманці, які подобаються нам. Сподіваємося, що серед них ви знайдете свій! Експериментуйте і знаходьте своє найкраще рішення!

 

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку