Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Як підняти собі настрій?

У холодну пору року, коли дні короткі і мало сонячного світла, настрій залишає бажати кращого. Втома і апатія можуть стати вашими супутниками. Що ж може підняти настрій? Існує немало різних способів. Ось деякі з них.

- Більше рухайтеся. Під час фізичних вправ наш організм виробляє ендорфін, адреналін, сератонин і дофамін, які недаремно вважаються "гормонами щастя" і борються з нудьгою. Якщо немає сил і бажання йти в спортзал або займатися удома, можна просто більше ходити пішки. Якщо це зовсім не для вас, то можливо вам підійде наступний варіант:

- Використовувати як пряність перець чилі. Вироблення ендорфіну пов'язане з його вживанням. Не любите гостре?

- Тоді їжте шоколад. Вчені довели, що виявлена в шоколаді група речовин під назвою N- ацетиламіни, які також стимулюють вироблення організмом ендорфіну. "Не їм солодкого"! - скаже хтось. Можна відійти від теми їжі і розглянути інші варіанти.

- Обійми. Допомагають почувати себе захищеним і довіряти іншим людям. Все завдяки акситоцину - "гормону прихильності", яким наш організм наповнюється, коли ми обіймаємо один одного.

- Якщо по яких або обставинам вам нікого обійняти прямо зараз, ваш настрій може поліпшити перегляд відео за участю тварин. Японські учені довели, що перегляд таких відео знижує стрес і підвищує концентрацію уваги на 44%.

- Щирий сміх також сприяє виробленню ендорфінів, захищає від хвороб і знімає депресію. Тому, коли є привід по-доброму посміятися - смійтеся на здоров'я. Для тих, хто серйозний і не любить комедій ні на екрані ні в житті є інші варіанти :

- Послухати музику або зануритися у світ прекрасного, розглядаючи картини. Можна відвідати картинну галерею або подивитися репродукції в книзі.

- Купити подарунок. І необов'язково це подарунок собі. Можна робити приємні сюрпризи друзям і близьким у вигляді не великих, але корисних речей. Наприклад, органайзер для зберігання косметики або косметичка для подорожей - корисний і практичний подарунок. Подарунки приємно не лише отримувати. Згадуючи, як відбувався його вибір для когось і купівля, люди почувають себе щасливіше. І це підтверджують дослідження Гарвардського університету.

Вибрати і купити подарунок в інтернет-магазині "Все до ладу" просто і це залишить у вашій пам'яті приємні спогади і, дуже сподіваємося, підніме вам настрій!

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку