Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Як упакувати туалетне приладдя та косметику для подорожі

Збираючись у подорож, ми повинні зробити вибір: які косметичні засоби та в якій кількості взяти з собою. Авіа компанії накладають свої обмеження, але навіть якщо ви подорожуєте на своєму автомобілі навряд чи варто брати з собою весь вміст полиць для косметики, адже це додасть 5-10 кг "непотрібних" в подорожі речей. Про те, як взяти з собою найнеобхідніше та які органайзери для косметики знадобляться в подорожі піде мова в цій статті.

Що можна порадити, щоб збори й сама поїздка пройшли гладко? Збираючись у відпустку продумайте наступні нюанси, щоб у вас під рукою завжди було все необхідне:

1. Позбавтесь від зайвого. Продумайте без чого ви зможете обійтися. Можливо ваш лосьйон можна використовувати й для тіла, й для обличчя. З відповідним милом ви зможете не тільки помити руки, але й прийняти душ. Якщо розібратися, то таких багатофункціональних засобів можна знайти досить багато. Коли ви замість декількох засобів у вашій дорожній косметичці буде одне з них, ви не тільки в цілому заощадите місце, а ще й час на пошуки потрібного серед гори всілякої всячини.

2. Беріть з собою засоби в мініатюрній версії. У багатьох аптеках та магазинах можна знайти шампуні, креми, лосьйони у вигляді пакетиків-саше. Зручно! А якщо ви не боїтеся експериментів, то можна спробувати щось нове, і якщо сподобається — взяти з собою. Експерименти, звичайно ж, не варто проводити безпосередньо перед поїздкою, щоб не отримати небажаний ефект у вигляді алергії.
Рекламні зразки також можна використовувати.

3. Якщо ви не можете відмовитись від звичних марок, а в потрібному обсязі вони не продаються, створіть свою власну міні-версію. Для цього можна використовувати пластикові контейнери відповідного розміру. Зазвичай такі контейнери недорогі, їх можна мити, тобто можна використовувати неодноразово. Часто продаються в наборі по 3-4 шт. Зручно використовувати пляшечки з відкидною кришкою або з насосом. Набір таких пляшечок відмінно поміститься в пластиковій косметичці.

4. Коли ви будете складати свої речі, знадобляться знання геометрії та кмітливість, щоб розмістити всі оптимально. Найпростіша порада для цього випадку: розміщуйте спочатку найбільші предмети, а потім подивіться як їх можна переміщати, щоб між ними покласти менші за розміром. Таким чином ви зможете найкращим чином використовувати простір. А вирішивши цю невелику головоломку, ви отримаєте акуратно наповнену косметичку, сумку, тощо. Також тут допоможуть органайзери для косметики різних форм: циліндр, прямокутник, мішечок.

5. ... І останнє. Коли ви упакували сумочку для туалетного приладдя, переконайтеся, що поклали її в доступну частину багажу або ручної поклажі. Якщо у вашої валізи або сумки є зовнішня кишеня — це слушне місце. Якщо якогось спеціального відділення немає, просто покладіть косметичку на самий верх. Ви ж не хочете "перекопати" всі свої речі в пошуках зубної щітки або гребінця.

Приємних подорожей!

В інтернет-магазині "Все до ладу" крім органайзерів для подорожей ви зможете купити органайзери для дому, подарунки.

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку