Телефони:

+38

Години роботи:

пн-сб: з 9 до 20 

неділя: вихідний

Кошик

Товарів 0

На суму 0 грн.

Як зібратися в поїздку

Підхід до подорожі у кожного свій. Хтось їде у вже перевірені місця, а хтось шукає нові. Але всі повні очікування отримати заряд бадьорості та запастись враженнями на декілька подальших місяців. Отримання Україною безвізу теж розширює географію подорожей, але й в Україні багато місць, де можна добре відпочити.
Куди б ви не збиралися, завжди при цьому постають питання: що взяти з собою, як нічого не забути та не витратити всі свої сили на збори ще до поїздки?
Чи буде поїздка вдалою у більшості залежить від її організації. Тому без планування не обійтись.
Складіть два списки. Перший – що потрібно взяти з собою. Які речі та у якій кількості ви будете брати з собою вирішувати лише вам. Але не варто забувати, що це не переїзд, а лише відпустка.
Другий список – що вам потрібно зробити ще до поїздки. Наприклад, відремонтувати кран, купити косметичку або несесер для подорожей.
Планування зробить вас впевненими, що ви нічого не забули й не залишили важливі справи без уваги.
До дня від’їзду продумайте також який одяг вдягти. Одягайтесь зручно та практично.
Упакуйте речі раціонально. Для цього їх краще скрутити у рулони. Але по приїзду не забутьте їх одразу дістати та розвісити.
Захистить косметичні вироби від можливого протікання. Для цього замотайте баночки та тюбики у харчову плівку та покладіть їх у косметичку для подорожей.
Попіклуйтесь про те, щоб у подорожі ви мали щось для перекусу. Це можуть бути легкі бутерброди, овочі, фрукти, печиво або горішки.
У спеку молочні та м’ясні продукти швидко псуються. Тому варто скористатись термосумкою та з’їсти їх через одну - дві години після приготування.
Якщо ви подорожуєте автомобілем, то у пригоді стане автомобільний органайзер з термосумкою.

Не забудьте також взяти з собою пляшку з водичкою або термос з зеленим чаєм.
Можливо у вас є й свої секрети підготовки до поїздки. Але, мабуть, найважливішою умовою вдалої відпустки є ваш гарний настрій, ні в якому разі не забудьте про нього! Тож цікавих подорожей та доброго відпочинку!!!

Ідеї для подарунків, нові надходження, цікаві ідеї - отримуйте на свою поштову скриньку